Hoe beheer ik iets op Facebook te zoeken?

Probeert u te beheren en te begrijpen hoe u iets op uw Facebook-account kunt zoeken? Dan ben je precies waar je zou moeten zijn. En als u een andere gerelateerde vraag heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Facebook wanneer u maar wilt. De goed opgeleide en betrokken experts begeleiden u met passende en bruikbare oplossingen.

Als u iets op uw Facebook-account wilt zoeken, moet u deze stappen volgen:

  • U moet eerst op de zoekbalk klikken die zich bovenaan elke pagina op Facebook bevindt.
  • En dan moet je invoeren wat je zoekt en ook een keuze maken uit de gegeven resultaten.

Opmerking: wanneer u iets typt, ziet u mogelijk voorspellingen voor het gerelateerde item waarnaar wordt gezocht. En als u in de gegeven voorspellingen vindt wat u zoekt, hoeft u er alleen maar op te klikken om tijd te besparen bij het zoeken.

Facebook Helpdesk Belgie | Facebook Klantenservice nummer
En om uw zoekresultaten te filteren, moet u onderstaande stappen volgen:

  • U zou iets in de zoekbalk bovenaan elke Facebook-pagina moeten typen of u kunt gewoon een zoekvoorspelling selecteren als u dat wilt.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u op een filter klikken; u vindt het bovenaan de pagina om uw zoekopdracht te verfijnen.

Hoe u de trefwoorden bij het zoeken moet gebruiken:

  • De zoekopdracht ondersteunt zoekopdrachten op trefwoorden waarmee u kunt vinden waarnaar u op zoek bent op Facebook. Dus als je iets gaat zoeken met trefwoorden, dan krijg je resultaten te zien die je ook kunt filteren.
  • En u kunt zelfs een van de voorspelde zoekopdrachten selecteren als u een volledige lijst met zoekopties of die voorspelling wilt zien. 

Inmiddels zou u de gegeven stappen moeten hebben voltooid en hiermee tevreden moeten zijn. In het geval u echter enige vorm van storing of technische problemen tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar contact op te nemen via Bellen Facebook Belgie. Waarna de monteurs binnen de kortste keren helpen om de betreffende problemen op te lossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe voeg ik een ander emailadres toe aan mijn Facebook account?

Hoe kan ik een emailadres toevoegen aan mijn Facebook account?